avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate camelia_t

Activitate camelia_t

Parintii ei nu mai traiesc. Traieste doar sora vitrega si sotul.
Succesiunea bunicilor ? Adica trebuie sa se faca mai intai succesiunea mamei verisoarei mele ? Aici nu am inteles .puteti sa-mi explicati ? Va rog
Multumesc foarte mult
Buna seara
Va rog sa ma ajutati pentru ca m-am interesat in aceasta speta si am primit o gramada de raspunsuri, nici unul la fel !
Am o verisoara (mama ei sora cu tatal meu) care a decedat de curand. Verisoara mea a fost casatorita(sotul ei este inca in viata), dar nu au avut nici un copil.
Ea mai are o sora vitrega dupa tata.
In urma decesului as dori sa stiu cine mosteneste bunurile lasate de verisoara mea si anume :
1.casa in care locuia a fost cumparata doar de verisoara mea inainte de casatoria ei (sotul ei are si el o casa cumparata doar de el) ei locuind impreuna in casa verisoarei mele.
2.terenurile care au apartinut parintilor am inteles ca le-a impartit deja cu sora vitrega si ca sora vitrega nu mai are nici un drept.
3. in timpul vietii verisoara mea a vandut o parte din terenurile lasate mostenire de mama si de o sora a mamei ei, dar o parte din ele inca exista. In urma vanzarii terenurilor verisoara mea a avut si inca are niste bani intr-o banca.
Va rog sa-mi spuneti daca sora vitrega mai are drept la mostenirea verisoarei mele? , ce drept de mostenire are sotul in viata? si cum se impart celelalte bunuri lasate de verisoara mea.
Multumesc

As vrea sa stiu cum poate sa fie o firma importator exclusiv al unor produse ? Ce trebuie sa fac pt.a fi importator exclusiv?Ce conditii trebuie sa indeplinesc?As vrea sa fiu unic importator al unor produse in Romania!