pe scurt:
In 2001 am divortat. In acelasi an am cumparat un alt apartament, dar pt ca eram in proces de divort, actele au fost facute pe numele parintilor mei (copropietari).
Intre timp, m-am recasatorit, am si un copil de 4 ani. Buletinul meu, al sotiei este pe adresa de la acest apartamant (am fost luati in spatiu). Parintii mei (proprietarii din acte ai apartamentului) NU locuiesc la aceasta adresa. Acum cativa ani am infiintat o societate cu sediul social in apartament. Am un contract de comodat care se intinde pana in 2022.
Relatia cu mama mea s-a deteriorat si acum mama mea ma ameninta ca vrea sa ne dea afara din acest apartament, pe motiv ca il pune in vanzare.
1. avand in vedere ca acolo e locuinta unui minor, trebuie indeplinite anumite proceduri prealabile, sau este vreo legislatie aplicabila in favoarea lui (a copilului)?
2. relativ la contractul de comodat intre societate (unde sunt administrator si asociat) si proprietari, ma pot folosi de acesta pt a amana o eventuala evacuare pana la scadenta contractului?
deocamdata tatal meu nu s-a pronuntat daca este sau nu de acord cu ”evacuarea”, dar nu as vrea sa risc in aceasta privinta.
as vrea sa intreb.. cam care este suma ceruta de un avocat pt a face plangerea contraventionala si a scoate certificatul de grefa. Recunosc ca am solicitat ajutorul unui avocat care mi-a solicitat o suma, insa platibila doar in cazul in care actiunea are castig de cauza. In caz ca voi castiga as avea dreptul sa solicit aceasta suma, drept cheltuieli de judecata de la politia romana. Recunosc ca nu am mai auzit de o asa "procedura". Imi poate confirma cineva ca aceste lucruri sunt in practica avocatiala in RO?
Am si eu o problemape care as vrea sa o supun atentiei dvs:
In cursul zilei de ieri, 10.01.2012 am fost oprit de un politist pe raza judetului Ilfov care mi-a ridicat permisul de conducere. Problema este ca pe procesul verbal intocmit acesta a inscris gresit atat CNP-ul cat si numarul de inmatriculare al masinii. As vrea sa stiu ce sanse sunt ca PV sa fie declarat nul si sa-mi recuperez permisul si care ar fi pasii de urmat in acest sens.