avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate roberto76

Activitate roberto76

Incetarea contractului de munca cu acordul partilor. Cum ramane cu concediul de odihna neefectuat 25 de zile? Imi vor fi platite?
Răspuns la discuția Adeverinta coasigurat
Va multumesc foarte mult
Răspuns la discuția Adeverinta coasigurat
Buna ziua
Am inteles tot intr-un post al dvs ca acum trebuie vizata adeverinta de catre CNAS. Adeverinta de coasigurat are valabilitate 3 luni; se poate prelungi la fiecare 3 luni pentru cat timp... 1 an 2 ani 3 ani...sau doar la nevoie ? Va multumesc
Buna ziua. Unchiul meu locuieste in Franta. Acum cativa ani a venit cu un autoturism pe care il foloseste de 4-5 ori pe an , atunci cand vine in Romania. Este si cetatean roman si francez. Ce face cu masina daca nu va avea voie sa circule decat 90 de zile pe an? Pleaca cu ea in Franta si vine anul urmator inapoi cu ea? Are si o firma romano-franceza. Cred ca cel mai bine ar fi sa o treaca pe firma! Eu sau tatal meu putem circula cu masina lui fara procura? Va multumesc!
Răspuns la discuția Adeverinta coasigurat
Va multumesc foarte mult pentru ajutor. Seara buna.
Buna seara
Sotia a terminat concediul de crestere a copilului si la firma la care a lucrat nu s-a mai putut intoarce, contractul fiind intrerupt prin acordul partilor.
Acum pentru a beneficia de serviciile medicale as dori sa o iau ca si coasigurat pe asigurarea mea. De la firma mi-a spus ca trebuie sa aduc o declaratie , inregistrata la notariat, pe proprie raspundere ca nu are niciun venit. La medic mi s-a spus ca trebuie sa aduc adeverinta de coasigurat de la Sanatate, nu dela servici. Acum inteleg ca trebuie o adeverinta de la Adm.Financiara cum ca sotia nu realizeaza niciun fel de venit. Pana la urma ce imi mai trebuie: certificat de casatorie, certificate de nastere ale copiilor, ca nu mai inteleg...Si care sunt pasii de urmat? Va multumesc