avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum poti sa circuli cu o masina inmatriculata in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum poti sa circuli cu o masina inmatriculata in Franta?

Buna ziua. Unchiul meu locuieste in Franta. Acum cativa ani a venit cu un autoturism pe care il foloseste de 4-5 ori pe an , atunci cand vine in Romania. Este si cetatean roman si francez. Ce face cu masina daca nu va avea voie sa circule decat 90 de zile pe an? Pleaca cu ea in Franta si vine anul urmator inapoi cu ea? Are si o firma romano-franceza. Cred ca cel mai bine ar fi sa o treaca pe firma! Eu sau tatal meu putem circula cu masina lui fara procura? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:35, 28 Aprilie 2012
Daca este si cetatean roman are posibilitatea sa inmatriculeze autoturismul in Romania,
varianta care ii asigura utilizarea acestuia fara restrictii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculata afara, dar folosita in romania xia xia Cineva din Franta, doreste sa lase o masina in Romania, astfel incat, ori de cate ori vine in Romania sa aiba o masina la dispozitie. Aceasta persoana revine ... (vezi toată discuția)
Cat timp poti circula in romania cu o masina inmatriculata in alt stat? gabi1969 gabi1969 o persoana cetatean roman dar care are domiciliul in alta tara ,detine o masina inmatriculata in franta .Cat timp poate circula in romania fara ao inmatricula ... (vezi toată discuția)
Circularea cu un autovehicul inmatriculat in alta tara bogdy90 bogdy90 Buna seara, sper ca am postat unde trebuie...peste cateva saptamani merg in franta sa lucrez cat timp am vacanta, si as vre sa-mi iau o masina.Problema este in ... (vezi toată discuția)