avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circularea cu un autovehicul inmatriculat in alta tara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circularea cu un autovehicul inmatriculat in alta tara

Buna seara, sper ca am postat unde trebuie...peste cateva saptamani merg in franta sa lucrez cat timp am vacanta, si as vre sa-mi iau o masina.Problema este in luna iunie termin liceu si cred ca o sa merg inapoi in franta, si nu as vrea sa imi inmatriculez masina pentru 2-3 luni.Mam gandit daca o sa-mi cumpar masina de acolo, sa o transcriu pe unchiul sau matusa mea (au domiciliul in franta) si sa circul cu ea ii romania timp de 2, 3 luni.ce acte imi trebuie ca sa pot circula legal cu ea in tara? Multumesc mult !!!
Cel mai recent răspuns: bogdy90 , utilizator 21:36, 10 Martie 2009
Daca o inscrii in circulatie in Franta pe numele unchilor, ca sa poti circula in Romania iti trebuie o procura de la acestia sau un contract de inchiriere sau comodat
multumesc foarte mult !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar decedat Gabriel0740 Gabriel0740 Buna ziua. Am un unchi care a decedat, avea o masina trecuta pe numele lui. Matusa mea nu are permis, vrea sa imi dea mie masina. Este vreo problema daca ... (vezi toată discuția)
Cum poti sa circuli cu o masina inmatriculata in franta? roberto76 roberto76 Buna ziua. Unchiul meu locuieste in Franta. Acum cativa ani a venit cu un autoturism pe care il foloseste de 4-5 ori pe an , atunci cand vine in Romania. Este ... (vezi toată discuția)
Circulatia in ue si in afara ue cu numere de inmatriculare provizorii ines19_06 ines19_06 Buna seara! Sunt cetatean tunisian, student in Iasi cu rezidenta pana in 2013 in Romania. As vrea sa achizitionez un autovehicul din Romania fabricat in anul ... (vezi toată discuția)