avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar decedat

Buna ziua. Am un unchi care a decedat, avea o masina trecuta pe numele lui. Matusa mea nu are permis, vrea sa imi dea mie masina. Este vreo problema daca ramane masina pe numele lui, si eu sa circul cu o procura intre mine si ea? Eventual, pot sa iau pe langa procura si un act de succesiune pe matusa mea.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:14, 27 Noiembrie 2016
Trebuie dezbatuta succesiunea la notar si ulterior sa incheiati cu matusa un contract de comodat.
Buna seara,
Matusa sa dezbata succesiunea si sa va vanda masina.
Daca dupa dezbatere nu vrea sa va vanda masina poate sa incheie un contract de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ... imparteli katiac katiac Buna ziua Va rog cu niste sfaturi si raspunsuri Strabunicul meu a murit acum vreo 15 ani.El avea 2 copii pe bunica si inca un baiat(unchi de-al meu de-al ... (vezi toată discuția)
Circularea cu un autovehicul inmatriculat in alta tara bogdy90 bogdy90 Buna seara, sper ca am postat unde trebuie...peste cateva saptamani merg in franta sa lucrez cat timp am vacanta, si as vre sa-mi iau o masina.Problema este in ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor - un beneficiar decedat Laur94 Laur94 Buna - as aprecia enorm o opinie in legatura cu un Certificat de Mosternitor pentru o gospodarie. Certificatul este pe numele tatalui meu decedat si a sorei ... (vezi toată discuția)