avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat timp poti circula in Romania cu o masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat timp poti circula in Romania cu o masina inmatriculata in alt stat?

o persoana cetatean roman dar care are domiciliul in alta tara ,detine o masina inmatriculata in franta .Cat timp poate circula in romania fara ao inmatricula ?Poate sa o conduca si alta persoana ?
Cel mai recent răspuns: vxd , utilizator 20:05, 8 Iunie 2012
Macsim 90 de zile.
Masina poate fi condusa de orice detinator de permis valabil si conform categoriei autoturismului daca are procura notariala sau proprietarul este in masina,sau au aceasi adresa de domiciliu.
maxim 90 de zile daca exista un contract de vanzare cumparare!!!!! e o mare diferenta asa ca nu mai raspunde daca nu sti!si se scrie cu x nu cu cs .esti rezident ssi detii o masina asa co poti circula in toata europa oricand doresti si cat timp vrei asa ca stai linistit ca nu pot intrzice un drept european si anume dreptul la libera circulatie~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Cum poti sa circuli cu o masina inmatriculata in franta? roberto76 roberto76 Buna ziua. Unchiul meu locuieste in Franta. Acum cativa ani a venit cu un autoturism pe care il foloseste de 4-5 ori pe an , atunci cand vine in Romania. Este ... (vezi toată discuția)
Pot circula in romania cu un autoturism inmatriculat in bulgaria? n.enache n.enache Buna ziua.Am si eu o intrebare la dumneavoastra.Sunt posesorul unui autoturism inmatriculat in bulgaria pe numele unui cetatean bulgar.Eu am inputernicire de ... (vezi toată discuția)