avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate jadel25

Activitate jadel25

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Va multumesc frumos!
vreau sa stiu daca fiica mea majora fiind dar eleva poate primi pensie alimetara de la tatal ei care lucreaza cu contract in strainatate si are si pensie de stat in tara. el nu plateste deloc pensie alimentara. ea il poate da in judecata? pensia se poate stabili pentru ambele venituri?
Va rog sa-mi spuneti daca fiica mea poate sa dea examen examen la magistratura daca tatal ei este condamnat sau are cazier! va multumesc
pot achizitiona mobilier pentru birou contabilitate si aparatura birou la o scoala? Mentionez ca scoala e noua cu birou nedotat corespunzator si post de contabil sef infiintat nou!
Răspuns la discuția Executare
Chiar daca mai am un credit pe numele meu tot 1/3 din salariu mi se poate opri? Eu mai pot recupera vreodata banii pe care o sa-i platesc pentru creditul sotului? Pt ca vreau sa divortez.
Discuție Executare
Am o executare pe numele meu la un credit neplatit de sot in care eu sunt coplatitor. Mi se poate pune poprire pe contul de salariu pe toti banii? Mentionez ca el nu poate plati pt ca este arestat. Stiu ca la un titlu executoriu se poate opri 1/3 din salariu.
Discuție Divort
Sunt despartita de sotul meu in fapt de 3 ani. El in acest moment este arestat de 2 ani. Doresc sa bag divortul dar el nu vrea sa fie adus arestat la tribunal, fiind un oras mic, e de inteles.Se poate intenta divort in alt oras decat cel in care locuiesc? Este obligatoriu sa se prezinta la divort tinad cont si de faptul ca avem un copil minor de 16 ani! Va multumesc!