avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Sunt despartita de sotul meu in fapt de 3 ani. El in acest moment este arestat de 2 ani. Doresc sa bag divortul dar el nu vrea sa fie adus arestat la tribunal, fiind un oras mic, e de inteles.Se poate intenta divort in alt oras decat cel in care locuiesc? Este obligatoriu sa se prezinta la divort tinad cont si de faptul ca avem un copil minor de 16 ani! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:39, 12 Ianuarie 2012
Cererea de divort se depune la ultimul domiciliu comun sau la domiciliul paratului.

Puteti divorta si prin notar. Daca sotul este de acord cu divortul, mergeti cu un notar la penitenciar si semnati actele de divort

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot divorta in alt oras? damian32 damian32 buna seara, am fost casatorit cu sotia mea timp de 8 ani de zile, in orasul braila, ne-am despartit de un an si 5 luni, dar nu am bagat niciunul dintre noi ... (vezi toată discuția)
Divort BotBuster_tiboos BotBuster_tiboos buna ziua. sunt maritata din aprilie 2013 si vreau sa divortez.sotul nu este de acord .el a fost arestat in iulie 2013 , la putin timp dupa cununie si inca ... (vezi toată discuția)
Divort la tribunal dyzzyy dyzzyy ca sa divortam, sotul meu a spus ca vom recurge la tribunal- din motive personale. domiciliul lui din buletin nu coincide de multi ani cu domiciliul actual. ... (vezi toată discuția)