avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate adelatuhut

Activitate adelatuhut

somatia este facuta in baza art 667 C pr.Civ si art.731 ali.1 C pr.Civ
Buna ziua ! Exprimarea pe sentinta este"incuviinteaza executarea silita prin poprire si mobiliara a obligatiei stabilite prin titlul executoriu reprezentat de contractul de credit pentru nevoi personale nr..... ,am luat legatura cu executorul care mi-a cerut sa-i trimit o adresa scrisa in original cu locul de munca ,venitul net,bunurile mobile si imobile din proprietatea mea,un numar de telefon si modalitatea prin care voi plati ...pe parcursul timpului am incercat sa obtin o reesalonare a creditului pentru ca intrasem in imposibilitate de a mai plati o rata asa de mare ,nu am reusit si asa cum este specificat si in contractul de credit ,eu i-am rugat sa-mi faca demersurile pentru poprire pe salar .... poate reusiti sa ma lamuriti .
Va multumesc pentru timpul acordat !
Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai greu sa platesc ratele, in 2011 am incercat sa obtin o reesalonare am trimis adeverinta cu noile venituri si in zadar in final i-am RUGAT sa-mi faca poprire pe salar cum spune si contractul de credit . Pana ieri 13.08.2013 nu s-a mai intamplat nimic ,nu am primit citatii ,somatii sau altceva si aseara am primit somatie de executare silita prin poprire si mobiliara cu toate ca eu nu am girat creditul de consum cu apartamentul .Ajutati-ma va rog cu un sfat nu stiu incotr-o sa o apuc.Multumesc.
Răspuns la discuția Vreau sa ma fac avocat !
Multumesc!
Multumesc !Am crezut ca toate merg de la sine :)voi face cum m-ati invatat !
Dar reabilitarea in sine nu radiaza faptele din cazier?Nu pentru asta este facuta reabilitarea?Multumesc !
Daca am avut condamnare si am facut reabilitare pot urma facultatea de drept si sa profezez dupa terminarea ei?Multumesc.