avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate rodik

Activitate rodik

Răspuns la discuția admintere cu licenta de la spiru
Nu inteleg care este problema ca esti de la spiru sau nu eu am terminat la spiru si nu am dat nici o spaga am ales aceasta universitate pentru ca nu imi permiteam sa merg in Bucuresti la zi .In plus pentru a intra la inm la barou la sng trebuie sa treci de admitere si acolo nu te intreaba daca esti de la spiru sau nu ci trebuie sa sti materia sa treci admiterea asa ca nu vad care este problema in plus sunt persoane care au terminat doar asa de plictiseala sa aiba o diploma si nu au nici o intentie sa profesese
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Si eu ma altur celor care participa la admitere sng ,eu invat doar duap coduri si legile de la organizare judiciara .Bafta la invatat!!!
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Stie cineva daca se mai organizeaza concurs de admitere anul acesta ?
conform citatiei trebuie sa ma prezit la judecatorie ,aceasta mentiune pusa gresit ma poate afecta intr-un fel?
M-am casatorit in august anul acesta iar saptamna trecuta am primit citatie de la primarie precum ca pe marginea actului meu de nastere a fost operata eronat mentiunea ,,decedata'' .Practic eu sunt decedata din anul in care m-am nascut pt ca eu m-am nascut in ianuarie iar nr. meu de certificat apare pe un certificat de deces din iulie 1986 pt ca ei din gresala au pus nr la certificatul meu in locul nr de certificat al persoanei respective in concluzie daca nu ma casatoream nu aflam niciodata ca sunt decedata ce pot face in situatia aceasta ?