avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate DentistaD

Activitate DentistaD

Pai la conventie nu trebuie mers si depusa conventia nicaieri?

Doar platesti cei 16 % si specifici ceva sau cum?

Nu e buna ideea cu contract de comodat si bonuri de benzina? scutim si 16%?
Pai asta fac si multe din persoanele intrebate de mine
Persoanele intrebate mi-au spus ca fac plata de fata cu alti martori si fac pe o coala un proces verbal in care scriu ca s-a platit catre .. suma de x in prezenta martorilor.

Conteaza daca este persoana din bloc?
E legal daca este din bloc si ilegal daca este din afara ca nu inteleg?
Răspuns la discuția Sfaturi si indrumari
Aveti idee fisa fiscala 2 pentru declararea veniturilor pe 2011 ce program o da?

am inteles ca trebuie sa fac cite una pentru fiecare angajat la asociatie si sa atasez la declaratia 205?
Locatarii vor sa facem un contract de comodat intre asociatie si un proprietar auto, iar atunci cand avem de platit platiti ocazionale sa bagam cateva bonuri de combustibil echivalente cu valoare sumei care a fost platiti catre diverse persoane fizice.

De exemplu pentru banii platiti sa ne dezapezeasca intrucat nu o sa avem chitanta sa bagam un bon benzina.
Pentru instalatorul care vine la o reparatie minora si nu ofera factura locatarii spun sa bagam un bon benzina.

Este posibil asa ceva?
Contractul de comodat este gratuit?
Asciatia poate face contracte de comodat?

Ce alte solutiii ati adobtat?
Răspuns la discuția Revisal
www.avocatnet.ro/content/for...

Am inteles.
Cu codul este spus chiar de contabila si am gasit acelasi s ila dv pe site sugerat de dl grecu acelasi cod.
am gasit cod caen si mai bun la asociatii 6832

Este posibil sa ii fac contract cu 1 ianuarie 2012? sau pot doar de azi inainte?
Pai da si asociatia de proprietari nu e considerata angajator?
Vreau sa fac pentru femeia de servici administrator presedinte cenzor etc
In reviasal scrie COD CAEN eu asa inteleg.
Discuție Revisal
Ce coduri CAEN avem la femeia de servici,asociatie etc?
Daca de exemplu picura un robinet si gasim un instalator care il repara si ne costa 20 de exemplu cum facem sa justificam plata?
Sunt numeroase cazuri de acest fel.

Persoanele intrebate mi-au spus ca fac plata de fata cu alti martori si fac pe o coala un proces verbal in care scriu ca s-a platit catre .. suma de x in prezenta martorilor.

Cum trebuie facut? Sunt numeroase cazurile cand nu putem primi factura.