Buna. Am fost urmarit in trafic de catre o masina, in care se aflau 2-3 persoane (nu am vazut exact). Ajungand in oras, masina respectiva a oprit pe dreapta, lasat portiera masinii deschisa, si ocupantii acesteia au venit spre masina mea, au sarit cu picioarele pe capota si mi-au rupt oglinzile cu pumnii. Am mers direct la politie si am depus plangere. In masina cu mine mai erau 2 persoane, si mai am ca martor un taximetrist care a vazut exact ce si cum s-a intamplat. Eu nu ii cunosteam, unul dintre ei era fostul prieten al unei fete din masina (motivul lui a fost gelozia) Intrebarile mele sunt:
1) Am procedat corect mergand imediat la politie?
2) Imi voi recupera banii necesari pentru repararea oglinzilor?
3) Cam ce suma as putea sa cer pentru despagubire si sa imi retrag plangerea?
Buna! As dori o lamurire la o problema cu care ma confrunt.
Sa zicem ca am creat o aplicatie online, care la randul ei creaza niste produse virtuale, pe care eu ca proprietar al aplicatiei care le creaza, nu le vand pe bani reali.
Problema mea este ca, unii utilizatori folosesc produsele aplicatiei mele si le vand pe bani reali (lei, euro, etc).
Ce as putea face din punct de vedere legal pentru ca operatiunea de vanzare pe bani reali sa fie interzisa, sau cel putin ilegala din punct de vedere juridic?
Multumesc pentru timpul acordat, sper ca am fost destul de explicit!