avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate salahanin

Activitate salahanin

Buna seara,
Am o mare problema si anume:in casa unde locuiesc unul din proprietari doreste sa faca activitate de videochat,legal cu acte in regula,iar eu nu sunt de acord cu asta;mentionez ca imobilul are 3 coproprietari,imobilul a fost cumparat in cote egale de toti ,si nu s-a facut iesirea din indiviziune ,impartind spatiul locuit de fiecare doar verbal.As vrea sa stiu daca poate face asta fara acordul meu si ce pot face daca isi incepe activitatea.
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția firma ”fantoma”
multumesc pentru lamuriri
respectivul mi-a facut contract de munca,el trebuia sa plateasca contributiile in numele meu prin firma.ilegal este ca eu am facut respectivul contract si ca nu m-am dus la munca?
deci e ilegal daca imi platesc contributiile si stau acasa?In rest am inteles ca e ilegal.
Eu sunt complice ,doar pentru ca i-am dat sa plateasca contributiile la stat ,pentru ca sa imi mearga cartea de munca si in fapt eu nu am muncit,eu nestiind ca el nu plateste,ca ma baga din urma?
Pana la urma eu plateam niste taxe la stat aferente salariului,iar faptul ca nu ma si duceam la munca efectiv era problema firmei.
Buna ziua,
Am urmatoarea problema ,si anume:am ramas insarcinata iar intr-o discutie cu cineva,venind vorba despre alocatie si indemnizatie pentru copil,eu neavand la momentul respectiv un job,mi-a propus sa imi faca el carte de munca ,iar eu sa ii platesc contributiile la stat aferente pe care le va plati el,fara ca eu sa ma duc efectiv la munca.Dupa ce am nascut,am depus actele pentru indemnizatie si am ridicat banii pe 3 luni,am aflat ca persoana respectiva lucreaza cu o firma ”fantoma” sa zic asa,ca nu a platit nici un ban la stat din banii pe care eu i-am dat pentru plata contributiilor,eu dandu-i banii pentru ultimele 6 luni,ca mi-a bagat cartea de munca din 2010,habar nu am prin ce procedura.Intrebarea mea este ce patesc eu in acest caz,trebuie sa returnez banii inapoi ,avand copii dupa actele mele puteau sa faca cine stie ce alte tampenii cu ele?Nici nu stiu cum sa procedez.
Răspuns la discuția martor intr-un proces penal
Asa ma gandeam si eu.Mersi
Răspuns la discuția martor intr-un proces penal
Multumesc pentru raspuns
Hello,
Am si eu o nelamurire,si anume,sunt chemata ca martora intr-un dosar penal la inalta curte de casatie,iar in citatie spune sa ma prezint cu avocat pentru ca altfel primesc unul din oficiu,care ma va reprezenta, iar eu voi fi chemata din nou doar daca va mai fi necesar .Nu inteleg,si nici nu stiu care e legislatia,dar atat timp cat nu sunt acuzata eu de nimic,de ce sa ma reprezinte un avocat?Eu as fi vrut sa ma duc doar eu singura ,sa le raspund la intrebari,de cate ori va fi nevoie,atat timp cat nu sunt implicata direct in acest proces,si sunt doar martor.Mi se pare ciudat