avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate stefaniac

Activitate stefaniac

ce va spuneam ieri de cuantum de 600?
cititi hotararile unbr si minunati-va! au urmat tipicul statului. un lucru e bun, nu se aplica celor cu indemnizatiile obtinute pana la 31.12.2010.

[ link extern ]

si

[ link extern ]

motivarea lor e halucinanta. sa curga contestatiile...
mda, adreseaza multumiri, e bine... Casa de asigurari Bucuresti a precizat foarte clar ca in ianuarie se vor achita drepturile aferente octombrie - decembrie, dar din ianuarie nu se stie nimic. nu au nimic oficial si nu stiu daca se va mai plati ceva din ianuarie. alta persoana tot din CAA a spus ca se va stabili un cuantum de 600 ron.
probabil ca mai coc ceva intr-un format mai de necontestat.
in cele doua hotarari nu se vorbea de cuantumul indemnizatiei de maternitate, ci de indemnizatia de crestere copil, astfel ca nu pot intelege ceea ce spuneti relativ la postnatal. pe situl unbr, baroul bucuresti sau al casei de asigurari nu apare inca nimic.
eu fac parte din baroul Olt. am luat indemnizatia doar pentru luna noiembrie, insa. am inteles ca vor urma si ceilalti bani, insa trebuie sa mai asteptam un pic. cert este ca baroul Olt este printre singurele barouri care s-au opus acestei masuri. sa speram ca totul va fi bine.
verificati fiecare la baroul de care apartineti. s-a revenit la plata indemnizatiei. astazi am ridicat banii aferenti indemnizatiei. pentru lunile neplatite se pare ca se va lua decizia in decembrie, la intrunirea UNBR.
Răspuns la discuția examen noiembrie
a inceput examenul in Olt. frumos nu am ce spune pana acum.....decat ca am luat 9 la oral, la civil am avut subiecte acceptabile si la procedura mi-a picat uratzenia aia de revizuire #-o
acum astept sa vad ce fac la penal si procedura penala, care materii ma chinuie ingrozitor....
am inteles ca la Craiova situatia a fost chiar groaznica in sensul ca multi au picat la organizare cu 3 si 4, iar la Bucuresti e cam militarie......
bafta celor care dau examenul si sa speram ca il luam :D
pupa-te-as de fetitza! ei uite ca mai gasesc si oameni cu gandire normala! eu cand am zis ca se poate si fara bani mi-a sarit forumul in cap ca mi-am permis sa afirm un asemenea lucru. multe lucruri sunt posibile cu vointa si mai ales invatand. recunosc si eu m-am dus la unele examene cu speranta ca voi copia si ca voi trece, dar in definitiv nu poti copia toata viata si nu poti sa afirmi atunci cand nu iei un examen ca au fost scarbosi examinatorii sau ca te-au furat.
felicitarile mele sincere pentru ceea ce ai reusit si sa ai parte numai de bine in continuare!
ei vedeti asta va strica pe voi! mereu unii sunt buni si altii sunt prosti. de ce va certati tot timpul ca magistratii sunt redusi, apoi ca avocatii sunt niste nulitati. trebuie sa ne gandim ca orice padure are uscaciunile ei, indiferent unde e situata. oare nu sesizam aici o oarecare slabiciune a celor ce arata cu degetul? cred ca acele persoane ce intradevar au ceva cu care sa se mandreasca nu stau sa arate cu degetul catre unii si catre altii. va pierdeti timpul cu lucruri total neesentiale.
am vazut pe site-ul baroului Bucuresti regulamentul comisiei de organizare si blah blah pt examen. se pare ca nu mai avem voie cu codurile. nasol...
hai sa mai incercam o data ciprian: sunt de aproape un an in Bucuresti la un cabinet, dar contractul de colaborare si maestrul il am din provincie! cum suna asta? si inca o informatie: nu am rude prin breasla avocatilor si nici nu am dat bani. inteleg ca asta e practica, dar se poate si altfel...exact cum spune piscovir, exista si oameni adevarati care vor intradevar sa te invete si sa te ajute! din fericire eu l-am gasit pentru ca am incercat(din greu, dar am incercat si l-am gasit)
eu ma intorc la treburile mele pana una alta ca mai am destule de repetat....
super bafta la examen si la gasit oameni/maestri normali!