avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate valeria67

Activitate valeria67

Răspuns la discuția Parte civila la un dosar furt
Revin cu o intrebare in continuare la problema expusa anterior.
Am primit hotararea de la judecatorie, prin care faptasul trebuie sa execute o pedeapsa rezultanta de 4 ani si 2 luni inchisoare si totodata se admit actiunile civile obligand inculpatul la plata sumelor pagubitilor care ne-am constituit parte civila.
Care sunt urmatorii pasi?
Trebuie sa apelez la un executor?
Inculpatul fiind in varsta de 28 ani si avand cateva infractiuni la activ nu cred ca are ceva pe numele lui. Oare voi mai putea recupera ceva?
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Parte civila la un dosar furt
Va multumesc mult. Am inteles.M-am constituit deja parte civila cand dosarul era inca la politie, am dat o declaratie in acest sens.
Parte civila constituita in urma unui furt la propria societate. Faptasul arestat. Dosar penal inaintat la judecatorie. Primul termen in data de 8 mai.
Ca parte civila s-au mai constituit inca 2 persoane care au acelasi faptas.
Am o intrebare. Eu constituita in parte civila, pentru suma nerecuperata, este necesar sa angajez avocat? Daca nu pot recupera suma mai platesc si avocat? Care e treaba cu avocat din oficiu sau nu e cazul.
Daca ma prezint singura in instanta ce ar trebui sa spun.
Va multumesc.
Divortul s-a pronuntat in decembrie 2008, având în vedere ca in perioada casatoriei am suferit un accident, în urma caruia am fost nevoită să mă pensionez pe caz de boală, mai pot solicita si introduce in instanta o cerere pentru a solicita pensie de intretinere de la fostul sot, sau intervine prescriptia.[/b]
El lucrează de câţiva ani buni in afara ţării şi îi plăteşte copilului, care a ramas la mine şi in prezent este la facultate, o anumita sumă, fără a mai face în instanţă vreo acţiune de solicitare a pensiei alimentare.
Vă mulţumesc!