avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere de la fostul sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere de la fostul sot

Divortul s-a pronuntat in decembrie 2008, având în vedere ca in perioada casatoriei am suferit un accident, în urma caruia am fost nevoită să mă pensionez pe caz de boală, mai pot solicita si introduce in instanta o cerere pentru a solicita pensie de intretinere de la fostul sot, sau intervine prescriptia.[/b]
El lucrează de câţiva ani buni in afara ţării şi îi plăteşte copilului, care a ramas la mine şi in prezent este la facultate, o anumita sumă, fără a mai face în instanţă vreo acţiune de solicitare a pensiei alimentare.
Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:42, 21 Martie 2012
pensie alimentara pryt copil puteti solicita. in cepriveste pensi dvs de intretinere sansele sunt minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei alimentare din pensia de invaliditate grad i AncaPrincess AncaPrincess Buna. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt pensionat de invaliditate cu grad I grav . Sunt divortat si am doi copii minori in ingrijirea fostei sotii. Nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara larisasnake larisasnake sunt bolnav de epilepsie...divortat cu un copil de 12 ani caruia ii platesc pensie alimentara de 120 lei neavand un loc de munca. suferind de aceasta boala ... (vezi toată discuția)
Divort irinaa23 irinaa23 Buna ziua! Sunt casatorita de 22 de ani sivreau sa divortez, din pacate nu pe cale amiabila.Inainte de mariaj atat eu cat si sotul meu aveam cate o garsoniera, ... (vezi toată discuția)