avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

sunt bolnav de epilepsie...divortat cu un copil de 12 ani caruia ii platesc pensie alimentara de 120 lei neavand un loc de munca. suferind de aceasta boala pot fi scutit de plata pensiei alimentare sau macar de o reducere a acesteia?
Cel mai recent răspuns: larisasnake , utilizator 20:49, 25 Septembrie 2011
Puteti solicita in instanta ceea ce doriti!
vreau sa stiu ce sanse am....daca se ajunge in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere de la fostul sot valeria67 valeria67 Divortul s-a pronuntat in decembrie 2008, având în vedere ca in perioada casatoriei am suferit un accident, în urma caruia am fost nevoită să mă ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului minor sau major in cazul divortului parintilor inger_parasit inger_parasit Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt drepturile unui copil minor sau major daca cei doi parinti se despart pe motiv ca nu se mai inteleg ? ( dupa 20 ani de ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare din pensia de invaliditate grad i AncaPrincess AncaPrincess Buna. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt pensionat de invaliditate cu grad I grav . Sunt divortat si am doi copii minori in ingrijirea fostei sotii. Nu ... (vezi toată discuția)