Buna ziua! Sunt casatorita de 22 de ani sivreau sa divortez, din pacate nu pe cale amiabila.Inainte de mariaj atat eu cat si sotul meu aveam cate o garsoniera, pe care am vandut-o pentru a ne lua un apartament comun.In timpul mariajului eu am mai lucrat foarte putini ani ramanad acasa pentru ingrijirea copilului, el fiind singurul cu venit(de cativa ani m-am pensionat).M-ar interesasa stiu cum vor fi impartite bunurile la partaj, tot ce avem acum fiind cumparat in timpul casatoriei.
buna ziua,
Se impart 1/2, 1/2.daca vreunul din soti are pretentii la o cota superioara jumatatii acesta trebuie sa demonstreze aportul suplimentar adus.
In consecinta, bunurile se impart jumatate, jumatate indiferent ca ati lucreat sau nu in perioada casatoriei.
Pensie alimentara
xoxoo
Ce suma ar trebui sa plateasca ca si pensie alimentara un părinte cu venit al propriei firme de 50.000 €/luna fiind si singurul administrator, insa angajat ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune
titima
Sunt casatorita de 23 de ani. De vreo 2 ani relatia noastra s-a deteriorat tot mai mult. Avem 2 copii, unul de 9 ani si jumatate si unul de 18 ani care tocmai ... (vezi toată discuția)