avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Activitate octaviananghel

Activitate octaviananghel

Răspuns la discuția Persoana care deranjeaza
Astazi de dimineata pe la ora 8.30 am surpins inamicul care-mi ruineaza viata de catva timp,cine credeti ca este o fata de etnie rroma care cred ca nu are mai mult de 14 ani asa ca presupun sau mai bine spus sunt convins ca nu am nicio solutie,spuneti-mi ca ma insel.
Răspuns la discuția Persoana care deranjeaza
Dar pentru cine nu ar fi stresant un zgmot de sonerie de cateva ori pe zi fara sa te caute nimeni..........si dezafectarea soneriei nu stiu daca este o rezolvare deoarece poate chiar in aceasta perioada ar fi fost bine sa nu fie dezafectata.
Răspuns la discuția Persoana care deranjeaza
Bun sa presupunem ca surprind faptuitorul in "execitiul functiunii" acesta bineanteles ca o sa fuga alerg il prind si dupa aceea ce..............................
Buna seara,
Va expun o problema de care ma lovesc de vreo cateva zile si anume.
Eu locuiesc la casa si am instalata o sonerie adica butonul soneriei la poarta si soneria in casa si de vreo cateva zile o persoana necunoscuta actioneaza soneria si dispare si acest lucru de mai multe ori pe zi intrebarea mea este ce trebuie sa fac in acest caz vorbesc din punct de vedere legal.Va multumesc.
care este procedura de stingere a acestor datorii catre stat pe fondul lipsei de bani,
Mentionez ca SRL-ul respectiv nu are bunuri imobile si mobile in patrimoniu si administratorul este disparut cu stampila si documente cu tot,firma este suspendata pe 3 ani si in Procedura de insolventa de catre Organele Fiscale
Firma cu 2 asociati unul dintre ei are doar 5% ce i se poate intampla fiind in imposibilitate de plata a datoriilor catre stat?