avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate elenasarpe

Activitate elenasarpe

Răspuns la discuția acte gresite
Nu am avut acte cu cnp-ul de pe certificatul de nastere in afara de acesta si de cel de casatorie.Este gresit si cnp-ul de pe cartea de identitate deoarece nu corespunde cu luna nasterii: eu sunt nascuta in mai iar din cnp reiese luna martie .(acelasi cnp din c.i il am si pe permisul auto ).
Răspuns la discuția acte gresite
CNP-ul din actul de identitate nu corespunde cu cel de pe certificat care este si acesta gresit ( anul si luna nasterii sunt gresite)

Cu permisul de conducere cum trebuie sa procedez ca doar are si el CNP-ul gresit ca in cartea de identitate? Dar la fortele de munca ?Presupun ca trebuiesc rectificate actele si acolo!

[Nu mai scrieti cu majuscule, va rog. Multumesc]
Discuție acte gresite
buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite!
1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are legatura cu data mea de nastere.
2)- pe certificatul de casatorie apare la cnp-ul sotiei cel gresit
3 )- pe buletinul de identitate apare un alt cnp gresit dar altul decat cel de pe certificatul de naster.
Acum eu trebuie sa intreb ce este de facut si unde ma pot adresa pentru a se corecta aceste greseli ??? Mentionez ca la evidenta populatiei am atentionat acel functionar cand am schimbat buletinul dar nu s-a luat nici o masura ! Probabil ca pt ei a fost mult mai comod asa ! Imi puteti spune procedura prin care trebuie sa trec pt a corecta acele greseli?????Multumesc!!!!