avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate amitza_andreea

Activitate amitza_andreea

Bună seara! Am nevoie de informații cum pot sa deschid o casa de expeditii?ce acte sunt necesare?
Tin sa mentionez ca societatea este înființată încât din 2014, este necesara adaugarea unui nou obiectiv de lucru am înțeles ca cel mecesar este CAEN 5229
Mulțumesc anticipat
Buna ziua!am revenit cu o mica intrebare ina data de 28 sep 2012 judecatoria s-a pronuntat astfel "Solutie: Admite acţiunea formulată şi precizată de MAMA, în contradictoriu cu pârâtul TATAL. În baza art. 496 alin 3 C.civ. stabileşte domiciliul minorei MINORA ,la domiciliul mamei reclamante, respectiv în Bucureşti.............................. În baza art. 486 C.civil. dispune ca autoritatea părintească să revină în exclusivitate reclamantei. În temeiul art. 499 alin 1 C.civ. obligă pârâtul să contribuie la întreţinerea minorei MINORA, cu suma de 175 lei, lunar, începând cu data introducerii cererii, respectiv 18.02.2011 şi până la majoratul acesteia. Obligă reclamanta să permită pârâtului să aibă legături personale cu minora MINORA în prima şi a treia săptămână din lună, de vineri de la orele 18,00 până duminică la orele 18,00, la domiciliul acesteia. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în 15 zile de la comunicare "
defapt am doua intrebarii
dupa da de 20.09.2012 data pronuntarii , pana in ziua de asta nu mi-a sosit decizia !de ce oare?
as putea schimba numele de familie al minorei(minora poarta numele tatalui , amintesc este un copil obtinut in urma uni concubinaj) tin sa specific ca tatal minorei nu a platit nici macar o luna din pensia alimentara , acesta ii este dator minorei de o suma destul de mare , mai mentioniz ca tatal minorei nu a mai vizitato pe aceasta de aproximativ 2 ani
ce pot face in acest caz?
Buna ziua am un copil dintr-o relatie de concubinaj tatal in urma cu un an si 5 luni ne-a pasita avea fetita 8 luni el a recunoscut copilul!as dori sa stiu daca il dau in judecata pot obtine acea hotarare judecatoreaca cu ajutorul careia pot iesi cu copilul din tara si pensia alimentara!Pensia alimentara se poate plati si din urama ?tin sa mentionez ca tatal munceste la negru fara carte de munca!eu nu am nici un venit stau cu fetita acasa ma ajuta parinti cu bani!