avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare casa de expediție
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare casa de expediție

Bună seara! Am nevoie de informații cum pot sa deschid o casa de expeditii?ce acte sunt necesare?
Tin sa mentionez ca societatea este înființată încât din 2014, este necesara adaugarea unui nou obiectiv de lucru am înțeles ca cel mecesar este CAEN 5229
Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare casa de expeditii ralucel25 ralucel25 Bună ziua, As vrea sa înființez o casa de expeditii. In prezent, am un SRL care activează în domeniul transportului de marfa (cod caen: 4941) Este ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5229 loredana291 loredana291 Buna seara, doresc sa imi deschid o firma de Consultanta in domeniul transportului de marfa. Ma incadrez la cod caen 5229 sau ca si firma de consultanta am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare roi neplatitor de tva lucianloga91 lucianloga91 Buna ziua, Doresc sa imi deschid o casa de expeditii CAEN 5229. Prin lege sunt obligat sa facturez cu TVA in comunitate. Tot prin lege o firma nou ... (vezi toată discuția)