avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate Florin_1967

Activitate Florin_1967

As vrea sa stiu cat ma poate costa un avocat pentru un proces de succesiune...aproximativ. Succesiune la un apartament in Bucuresti si o casa in provincie.
Răspuns la discuția Evaziune fiscala
Este vorba despre facturile primite care se distrug pentru ca nu sunt introduse in contabilitate si chiar este adevarat ce am spus mai devreme. Stiu ca a dat dovada de prostie acel patron mai ales ca se afla intr-un conflict permanent cu angajatele.
Sotia mea lucreaza la un magazin. Patronul o obliga pe ea si pe colegele ei sa arunce o parte din facturi evident pe care nu le inregistreaza in actele contabile. Este asta evaziune fiscala ? Ce risca ? Angajatele in cazul in care nu au aruncat acele facturi si le-au pastrat pot sa-l reclame?
Sotia mea lucreaza ca vanzatoare la un magazin, iar de curand magazinul a fost impanzit de camere video. Imaginile se stocheaza pe un aparat si an timp real se transmit prin internet, evident doar patronul magazinului le poate vedea. Mai nou se pare ca a montat si un microfon, deci imaginile sunt insotite si de sunet. As vrea sa stiu daca este legal ce a facut. Mentionez ca aparatura a fost montata de niste cunostinte ale sale, neavand nici un fel de aprobare.