avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Camere de supraveghere video
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Camere de supraveghere video

Sotia mea lucreaza ca vanzatoare la un magazin, iar de curand magazinul a fost impanzit de camere video. Imaginile se stocheaza pe un aparat si an timp real se transmit prin internet, evident doar patronul magazinului le poate vedea. Mai nou se pare ca a montat si un microfon, deci imaginile sunt insotite si de sunet. As vrea sa stiu daca este legal ce a facut. Mentionez ca aparatura a fost montata de niste cunostinte ale sale, neavand nici un fel de aprobare.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, lucrez ca vanzatoare de 3 luni la un magazin mixt ... FlorentinaCr FlorentinaCr Buna ziua, lucrez ca vanzatoare de 3 luni la un magazin mixt de cartier, suntem 2 fete plus din cand in cand familia sefei (administratorul ma anuntat ca vom ... (vezi toată discuția)
Instalare camere video bloc euely euely Buna seara, Spuneti-mi va rog daca la sedinta Adunarii Generale s-a hotarat instalarea de camere video in condominiu , mai este necesar in calitate de ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere si microfon sebiedy sebiedy Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje cu 20 de apartamente. Un vecin de la etajul 1 si-a montat pe palier o camera de supraveghere ascunsa intr-un senzor ... (vezi toată discuția)