avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate janinaa

Activitate janinaa

Va rog sa-mi spuneti daca nu exista conflict de interese daca gestionarul depozitului de materii prime si materiale face si factura de livrare catre client.
Multumewsc!
Răspuns la discuția incetare concediu crestere copil
Multumesc pentru raspuns

pe data de 15.09.2012 am terminat concediul pentru crestere copil pana la doi ani, firma unde lucram am descoperit, cind am facut cererea de reincadrare, ca si-a schimbat sediul din Bucuresti in Satu Mare.Am fost instiintata printr-o adresa pe mail ca imi vor inchide contractul de munca cu articolul 65 din codul Muncii, sau daca vreau preaviz de 20 de zile sa ma prezint la sediul actual ( adica in Satu Mare.) In con tractul meu de munca estre trecut ca loc de munca sediul social din bucuresti, ce pot face eu in cazul acesta??
Daca sunt in concediu de crestere copil, pot sa duc copilul la cresa inainte sa incep serviciul?
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema.
Am o cunostinta a carei fiica a decedat lasand in urma 2 copii minori ( de 3 si 5 ani). Tatal copiilor traiaste, dar nu are servici, iar copii sunt la bunici (parintii mamei). Bunica care ii ingrijeste doreste sa stie daca poate obtine custodia copiilor, si sa beneficieze si de drepturile banesti pe care le au copii in acesta situatie. Mentionez ca datorita faptului ca tatal nu a platit impozitele la stat, in momentul de fata copiilor li s-a sistat alocatia.
Ce poate face bunica in situatia data.
Va multumesc anticipat!

Janina Arcalean