vreau sa revin la munca cu incepere din data de 1 februarie, inainte de implinirea a 2 ani, la un alt angajator decat cel actual.
vreau sa stiu cum sa formulez cererea de revenire la servici dar si cererea de incetare a cim si cu ce data sa le inaintez firmei sa nu am intrerupere, avand in vedere ca la noul loc de munca sunt solicitata cu incepere de 1 februarie.
multumesc mult de sfat!!!
sa inteleg ca e ok sa fac si cererea de reluare a activitatii si solicitarea de incetare a contractului cu data de 31 ianuarie, si nu mai repede, daca noul angajator ma vrea la noul loc de munca incepand din 1 februarie?
mai am o nelamurire: daca eu ar fi trebuit sa imi reincep activitatea in data de 3 martie poate vechiul angajator sa imi refuze cererea de reincepere a activitatii respectiv incetarea cim cu data de 31 ianuarie?
baietelul meu implineste 2 ani pe data de 3 martie moment in care ar trebui sa ma intorc la vechiul loc de munca, ceea ce eu nu mai doresc.
mi-am gasit un nou loc de munca unde mi se solicita prezenta incepand cu data de 1 februarie.
cum sa procedez sa pot obtine desfacerea vechiului contract de munca cu data de 31 ianuarie?