vreau sa revin la munca cu incepere din data de 1 februarie, inainte de implinirea a 2 ani, la un alt angajator decat cel actual.
vreau sa stiu cum sa formulez cererea de revenire la servici dar si cererea de incetare a cim si cu ce data sa le inaintez firmei sa nu am intrerupere, avand in vedere ca la noul loc de munca sunt solicitata cu incepere de 1 februarie.
Mergeti deja la actualul angajator cu cererea de reluare a activitatii si cu cea de incetare CIM cu acordul partilor, prima cu 31.01.2012 si a doua cu 01.02.2012. Daca este de acord, ati rezolvat problema.
Daca nu este de acord, atunci trebuie sa efectuati perioada de preaviz de minim 20 zile lucratoare. Si daca va dati demisia, tot trebuie sa faceti preavizul stabilit in CIM (maximum 20 zile lucratoare).
Faceti cerere de reluare a activitati si, totodata, in acelasi timp si cerere de incetare a activitatii cu acordul partilor ...ambele cereri pot avea aceeasi data.
Perioada minima de 20 de zile lucratoare este preavizul in cazul concedierii , in cazul incetarii prin acordul partilor nu se acorda preaviz.
Prenatal
alinapatru
buna ziua .............am nascut in noembrie 2011 si as dori sa stiu daca sunt obligata dupa terminarea prenatalului sa ma intorc la munca .............va ... (vezi toată discuția)