avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate SOREL_75

Activitate SOREL_75

Răspuns la discuția Conflict firma recuperari creante
Multumesc pentru raspunsurile venite la momentul oportun!!!
Problema solutionata
Răspuns la discuția Conflict firma recuperari creante
Dovada lor de preluare a creantelor de la banca mi-a fost oferita pe site-ul ministerului de justitie, banca mi-a confirmat inchidera contlului si stergerea datoriilor.
Problema mea este ca vreau sa inchid aceasta datorie in baza unei "harti" din partea recuperatorului in care sa fie mentionat soldul negociat ( diferenta este considerabila..35%), iar acesta refuza sa mi-o trimita! desi in perioada sarbatorilor am primit trei notificari de plata acum mi se spune ca este imposibil sa-mi trimita o astfel de notificare!
vreau un sfat acum ce sa fac...sa platesc in baza intelegerii telefonice sau....unde ma pot adresa pentru a afla veridicitatea acestei negocieri?
Buna seara, in 2008 an luat un credit, credit pe care doi ani mai tarziu nu am mai avut posibilitatea sa-l platesc. Dupa direrse reconcilieri esuate cu baca creditul mi-a fost cesionat catre o firma de recuperari creante. Dupa nenumarate discutii cu noul creditor am reusit sa ajungem la un asa zis "consens" adica eu i-mi iau angajamentul ca pana la sfarsitul lunii in curs achit integral creanta la care mi se face o reducere de 35%!!!! Pana aici as zice ca toate sunt bune si frumoase numai ca la solicitarea mea de a mi se trimite la adresa de corespondenta o notificare cu suma finala de plata, adica soldul cu un disount de 35 %, m-am lovit de un refuz! mi s-a argumentat ca astfel de notificari nu se fac dar imediat dupa ce voi confirma plata voi primi o "adeverinta" din care sa rezulte faptul ca mi-am achitat integral datoriile catre ei.
Cum ma sfatuiti sa procedez in continuare??? mentionez faptul ca nu am semnat nici un fel de hartie cu firma de recuperare, multumesc anticipat!