Buna ziua,
Am si eu o mica mare problema cu Eon-gaz. Am primit pe 10.01.2012 un preaviz de plata prin care mi se comunica faptul ca am o datorie de 24,71 ron si pe care trebuie sa o achit pana pe 11.01.2012.M-am conformat si pe langa cei 24,71 ron am platit si factura curenta de 39.30ron. Am platit la BRD si banii au intrat in cont in aceeasi zi lucru confirmat de cei de la Tg.Mures.
Pe 18.01.2012 am venit de la serviciu si am gasit contorul de gaze inchis si sigilat.Am mers la relatii cu publicul si o cucoana de acolo a incercat sa mi spuna ca as avea o datorie mai veche la ei dar pe care nu mi-au facturat-o niciodata.in plus mi-a spus ca pentru a avea din nou gaz trebuie sa platesc o taxa de reconectare de 112 ron si o garantie de 375 ron, altfel nu-mi da drumul la gaz.
Vreau sa stiu daca pot face ceva pentru a avea din nou gaz, de ce mi s-a luat gazul fara a avea vreo datorie la eon-gaz si ce trebuie sa fac in acest sens.
Mentionez ca am facut o plangere la Protectia consumatorului dar mi s-a spus din start ca nu am sanse si ca trebuie sa platesc musai .Deasemenea am trimis si un e-mail la Tg.Mures cu fotocopii dupa preavizul de plata in care se spunea ca am restanta doar 24,71 ron si copie dupa chitanta de plata in termen.
Am un copilas de trei ani si afara sunt ziua -7 grade si cine stie cate mai sunt noaptea. Parca era o lege in care se spunea ca nu au voie sa te debranseze de la utilitati iarna.
Intentionez sa-i actionez si in instanta,ce ma sfatuiti?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Va multu
Buna seara.Este posibil ca angajatorul sa refuze acordarea concediului de crestere al copilului?Are vreo baza legala? Mentionez ca sotia a avut concediu 1 an, l-a intrerupt , lucreaza acum iar eu doresc sa iau concediu pana face copilul doi ani.
Angajatorul mi-a spus printre randuri ca imi aproba concediul daca fac cerere sa fiu mutat inainte pe o functie inferioara.Este posibil asa ceva.
Multumesc mult pentru raspuns.