avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... EON-Gaz- lamurire
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

EON-Gaz- lamurire

Buna ziua,
Am si eu o mica mare problema cu Eon-gaz. Am primit pe 10.01.2012 un preaviz de plata prin care mi se comunica faptul ca am o datorie de 24,71 ron si pe care trebuie sa o achit pana pe 11.01.2012.M-am conformat si pe langa cei 24,71 ron am platit si factura curenta de 39.30ron. Am platit la BRD si banii au intrat in cont in aceeasi zi lucru confirmat de cei de la Tg.Mures.
Pe 18.01.2012 am venit de la serviciu si am gasit contorul de gaze inchis si sigilat.Am mers la relatii cu publicul si o cucoana de acolo a incercat sa mi spuna ca as avea o datorie mai veche la ei dar pe care nu mi-au facturat-o niciodata.in plus mi-a spus ca pentru a avea din nou gaz trebuie sa platesc o taxa de reconectare de 112 ron si o garantie de 375 ron, altfel nu-mi da drumul la gaz.
Vreau sa stiu daca pot face ceva pentru a avea din nou gaz, de ce mi s-a luat gazul fara a avea vreo datorie la eon-gaz si ce trebuie sa fac in acest sens.
Mentionez ca am facut o plangere la Protectia consumatorului dar mi s-a spus din start ca nu am sanse si ca trebuie sa platesc musai .Deasemenea am trimis si un e-mail la Tg.Mures cu fotocopii dupa preavizul de plata in care se spunea ca am restanta doar 24,71 ron si copie dupa chitanta de plata in termen.
Am un copilas de trei ani si afara sunt ziua -7 grade si cine stie cate mai sunt noaptea. Parca era o lege in care se spunea ca nu au voie sa te debranseze de la utilitati iarna.
Intentionez sa-i actionez si in instanta,ce ma sfatuiti?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Va multu

Alte discuții în legătură

Taxa deconectare/reconectare energie electrica Luena Luena Buna seara Ma confrunt cu următoarea problema: am fost debransata de la energia electrică fara o notificare sau preaviz, in prealabil. Acum, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Eon gaz plata rebransare +garantie 365 lei aroc1 aroc1 buna seara.azi de dimineata a venit un reprezentant de la eon a taiat furnizarea gazului si a spus ca nu ne rebranseaza pana nu platim tot.ok,am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Deconectare abuziva eon snake69fast snake69fast Buna ziua. Pe parcursul anului trecut (2015) am avut diverse probleme financiare si astfel am intarziat inclusiv cu plata facturilor de utilitati cum ar fi ... (vezi toată discuția)