avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deconectare abuziva EON
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deconectare abuziva EON

Buna ziua.

Pe parcursul anului trecut (2015) am avut diverse probleme financiare si astfel am intarziat inclusiv cu plata facturilor de utilitati cum ar fi energia electrica. Situatia s-a remediat treptat si astfel pana in noiembrie 2015 am reusit sa ajung la zi cu platile (inclusiv penalitatile). Din noiembrie am achitat normal prin serviciul de direct banking. Surpriza vine acum in 2016 cand desi am lunar sold 0 la facturi ma trezesc deconectat intr-o dimineata de martie fara preaviz. Cei de la echipa mobila EON mi-au spus ca am o factura neachitata din noiembrie 2015. Stiam sigur ca nu este asa dau fuga la sediu si acolo aflu ca de fapt am fost deconectat pentru ca in sistemul lor figuram deja deconectat din Mai 2015!!! Asta eu o aflam abia acum dupa 10 luni! Evident ca atunci in mai 2015 nu am primit nimic scris dar nici nu am fost deconectat real eu avand curent electric continuu pana la deconectarea tot fara preaviz din martie 2016. Cand de 4 luni eu nu mai am datorii!!! Mi se cer doua taxe suplimentare pentru o reconectare dar dupa o deconectare abuziva facuta intr-un moment in care eu nu aveam datorii. Deconectarea din mai 2015 nu poate fi reala desi figureaza la ei in sistem dar cum sa dovedesc asta? La acest comportament grosolan se mai adauga si insinuarea unei cucoane de la Serviciul Clienti cum ca din mai 2015 eu m-am conectat probabil singur. In ce tara traim?! Cum pot sa ma apar in fata acestei deconectari abuzive din martie 2016? Sa platesc acele sume doar pentru ca nu am un alt furnizor si risc sa raman fara caldura si lumina luni intregi? Simt ca sunt bani furati de EON pur si simplu!

Multumesc de ajutor!

Alte discuții în legătură

Taxa deconectare/reconectare energie electrica Luena Luena Buna seara Ma confrunt cu următoarea problema: am fost debransata de la energia electrică fara o notificare sau preaviz, in prealabil. Acum, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Plata factura restanta la eon Florentina_A Florentina_A O persoana in varsta de 70 de ani, avea la plata o factura restanta si, intre timp a venit si factura curenta. Din varii motive, a ales gresit factura pe care ... (vezi toată discuția)
Facturi utilitati persoane decedate boris90 boris90 Salut Caut un raspuns pentru urmatoarea situatie In 2002 bunicul a decedat iar casa de vacanta a fost vizitata ocazionl de unul dintre fii care a si ... (vezi toată discuția)