avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1738 soluții astăzi
Forum Activitate roxana-79

Activitate roxana-79

buna,
Va rog sa imispuneti daca se poate elibera o autorizatie de constructie pt un service auto daca doar unul dintre vecini este dispus sa isi dea acordul.
multumesc.
in OUG 111/2010 se prevede ca angajata care se intoarce la munca inainte de implinirea de catre copil a varstei de 1 an, nu poate fi concediata pe perioada primirii stimulentului de insertie (art.25), deci pana cand copilul implineste 2 ani.
in caz de desfintare post nu se aplica acest articol?
multumesc.
cu cate zile inainte sa implineasca copilul 1 an trebuie sa se intoarca mama din CIC pt a beneficia de stimulentul de insertie?
multumesc
in OUG 111/2010 la art.25 se prevede ca salariata nu poate fi concediata pe perioada primirii stimulentului de insertie (deci pana cand copilul implineste 2 ani). Se aplica acest articol sau cel in care se prevede ca nu poate fi concediata 6 luni?
In cazul in care exista 4 posturi similare poate fi redus postul mamei intoarse din CIC si mentinerea celorlalte persoane angajate pe posturi similare?
in cazul reducerii postului mamei intoarse din CIC acesteia trebuie sa i se ofere o alternativa similara sau poate fi transferat pe orice post si in orice oras unde societatea are deschis punct de lucru?
va fi 28.03.2012, iar reactivarea contractului de munca se va face cu data de 01.03.2013.
dar daca dupa fuziune se hotareste reorganizarea si reducerea activitatii companiei nou infiintate, mama intoarsa din CIC inainte ca copilul sa implineasca un an poate fi concediata si mentinute celelalte 4 posturi similare?
multumesc
Buna,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie - daca mama se intoarce din cocediu de ingrijire copil inainte de implinirea varstei de un an, aceasta poate fi concediata avand in vedere urmatoarea speta:
Firma a fuzionat cu o alta, exista 4 posturi similare cu al mamei, poate fi desfiintat postul mamei?, si mentinerea celorlalte 4.