avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate adrianpop79

Activitate adrianpop79

apartamentul era doar pe numele bunicilor mei
buna tuturor,am un contract de vanzare-cumparare pe un apartament intre mine si bunicul meu vitreg care era casatorit cu bunica mea de sange.Ambi au decedat, bunicul fiind cel din urma, iar acum fratele bunicului ar vrea sa-si ceara parte din imobil.As vrea sa va intreb in ce masura poate fi contestat sau atacat acel contract de vanzare-cumparare incheiat la notar in urma cu 10 ani cand ambi bunici inca traiau si erau casatoriti?Mentionez ca exista si cate un testament din partea fiecarui bunic incheiat la notar in care imi lasa mostenire toata averea lor mobila si imobila la data decedari lor.
va multumesc pt promtitudine si rapiditatea raspunsului la mesaj chiar ma uimit sunt utilizator nou si sunt incantat de ce vad pe sait.Ma bucur ca exista oameni care fac posibila conversatia si ofera consultanta in diferite domeni.STIMA INCA O DATA SI SOLUTIONAREA TUTUROR PROBLEMELOR
buna tuturor,as vrea sa ma lamuriti daca se poate intr-o situatie in care eu sunt chirias cu contract de chirie inregistrat la Admin.Finantelor Publice, iar proprietarul meu cu care am incheiat contractul a vandut apartamentul.Noul proprietar care a cumparat apartamentul vrea sa eliberez imobilul inainte de termenul prevazut in contract.Recunosc eu nu am un contract cu noul proprietar dar el este acum defapt si de drept beneficiar cu acte in regula asupra imobilului si el nu mai este dispus sa-l inchirieze, cu toate ca la mine nu a venit nimeni sa modificam contractul cum prevede legea chiriasilor cu privire la obligatiile proprietarului sau a chiriasului iar la rezilierea tertilor nu ma regasesc la nici un articol din care sa rezulte ca trebuie sa parasesc acel imobil. In acest caz am luat legatura cu vechiul proprietar cu cine mentionez din nou,am semnat acel contract la care sa ma trezesc ca pe el defapt nu-l mai intereseaza din moment ce el a vandut acel apartament.Acum nu inteleg daca eu am incheiat un contract de chirie pe un imobil cu o persoana pe o perioada de un an si daca in decursul anului acel imobil va avea un alt proprietar cine face obiectul in contract proprietarul?sau eu am inchiriat imobilul respectiv si nu ma afecteaza daca in anul respectiv acel imobil va avea 5 proprietari? eu beneficiez in continuare de dreptul de a folosi acel imobil?Ca si chirias ma oblig sa respect obligatiile impuse cu primul proprietar care este semnatar pe contract si de fapt proprietarul nou al apartamentului trebuie sa respecte perioada contractului de chirie care va inceta la data inscrisa in contract? Sper ca am fost inteles si cat mai explicit sa-mi scuzati greselile si va multumesc anticipat