buna tuturor,am un contract de vanzare-cumparare pe un apartament intre mine si bunicul meu vitreg care era casatorit cu bunica mea de sange.Ambi au decedat, bunicul fiind cel din urma, iar acum fratele bunicului ar vrea sa-si ceara parte din imobil.As vrea sa va intreb in ce masura poate fi contestat sau atacat acel contract de vanzare-cumparare incheiat la notar in urma cu 10 ani cand ambi bunici inca traiau si erau casatoriti?Mentionez ca exista si cate un testament din partea fiecarui bunic incheiat la notar in care imi lasa mostenire toata averea lor mobila si imobila la data decedari lor.
Contractul se poate ataca doar de catre mostenitorii rezervatari.Fratii defunctului nu fac parte din aceasta categorie de succesibili.
Contractul poate fi atacat de oricine ar avea vreun interes, si oricand, daca se invoca vreun motiv de nulitate absoluta.
Atacare de testament
Cali55
Buna ziua, matusa mea, sora tatalui meu decedat nu este casatorita si nu are copii. Eu sunt singura nepoata. A facut in schimb testament in favoarea unei ... (vezi toată discuția)
Testament
promocris
Buna ziua .
Pe scurt povestea mea ar fi asa:
In urma cu 10 luni tatal meu a decedat si a fost deschisa succesiunea la un notar .Fiind trei frati m-am ... (vezi toată discuția)