avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate Merlin999

Activitate Merlin999

Eu sugerez sa faci un foc mare de tabara cu acele scrisori. Eu primesc anual mai multe pentru a plati niste brosuri care au fost trimise gratuit (si fara sa le comand). Din cate stiu eu banca nu are dreptul de a-si "vinde" creantele catre firme de recuperare. Este un fel de pescuit in ape tulburi. Nu costa aproape nimic sa trimita mii de scrisori, dar din cand in cand mai dau si ei de cate unul care mai mult din frica plateste. Daca chiar stii ca ai datorii catre banca mai bine fa un drum la ei si intreaba-i de sanatate. Cu stima.
Va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru a obtine o hotarare judecatoreasca de radiere auto. (Unde? Ce? Cat? Cand?)
Am vandut masina in rate unei cunostinte, cu conditia de a incheia actele in momentul achitarii totale. Cumparatorul a revandut masina (fara acte) unei terte persoane necunoscute. Dupa acesta a plecat din tara si nu mai pot lua legatura cu el. Noroc ca am pastrat macar cartea de identitate a masinii. Dar acum am ramas numai cu impozitul care trebuie platit anual si colac peste pupaza am platit si o amenda pentru parcare neregulamentara.