avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hotarare judecatoreasca de radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hotarare judecatoreasca de radiere auto

Va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru a obtine o hotarare judecatoreasca de radiere auto. (Unde? Ce? Cat? Cand?)
Am vandut masina in rate unei cunostinte, cu conditia de a incheia actele in momentul achitarii totale. Cumparatorul a revandut masina (fara acte) unei terte persoane necunoscute. Dupa acesta a plecat din tara si nu mai pot lua legatura cu el. Noroc ca am pastrat macar cartea de identitate a masinii. Dar acum am ramas numai cu impozitul care trebuie platit anual si colac peste pupaza am platit si o amenda pentru parcare neregulamentara.

Alte discuții în legătură

Radiere auto cosminmeny cosminmeny cum se poate radia un autoturism si care sunt pasii pentru radiere daca acesta a fost vandut si nu mai am nici un act legat de masina, doar un simplu contract ... (vezi toată discuția)
Cum radiez din circulatie o masina fara acte? marin44 marin44 Buna seara am si o problema si va rog sa ma ajutati ,am o masina inmatriculata pe ordonanta adica prin instanta pt taxa si am inmatriculato pe mine pt un ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism tytyrez77 tytyrez77 va rog sa ma ajutati ,am vandut o dacie 1400 unui concetatean ,toate bune,am facut actele la birou ACTE AUTO am facut contract de vanzare cumparare,am scris pe ... (vezi toată discuția)