avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate elenin

Activitate elenin

Imi place foarte mult cum ti-a raspuns D-na avocat Avlil, direct la subiect , o explicatie destul de intensa , si cred ca va servi mai multor parinti in situatia data ...
Buna ziua !!! Dupa 4 ani si jumatate cu un barbat spaniol , am ajuns la capatul rabadarilor . El are un baiat in varsta de 11 ani , separat de mai bine de 7 ani , nu a fost casatorit legal , desi fosta sotie a ramas cu tot dupa legea din Spania . Cand am inceput relatia cu el , o luna bine , apoi fosta direct la tribunal , marire de pensie , etc. Apoi cu telefoane , mesaje , in 3-4 luni a lasat de indeplinit cu regimul de vizite ce era pus in sentinta , tatal a insistat sa vada copilul in orarul de vizita , nu a obtinut nimic , mai bine de 2 ani in acelasi sat nu vedea baiatul decat dc era ziua lui sau dc copilul avea nevoie de ceva , haine sau bani , desi el indeplinea si cu pensia alimentara lunar ,dar tot ce va zic este ca baitul nici nu cobora din masina sau sa iasa de dupa poarta de la casa , nu era lasast de mama , ultimiii 2 ni in fiecare saptamana ce trebuia sa aiba si el baiatul nu il dadea , in fiecare saptamana denuntie la tribunal , dar dupa cum vedem aici nu este dreptate , acum o luna dupa atata tribunal a iesit o noua sentinta , in care trebuie sa aiba baiatul intr-un alt orar de vizite , diferit ca cel dinainte , am obtiunut cel putin asta , dar de fiecare data cand ia baiatul , acasa la noi totul merge bine cu el , si mentionez ca si eu am un baiat de aproape 5 ani din casnicia anterioara , se joaca impreuna , totul bine , dupa ce lasa baitul acasa la el , apoi fosta incepe cu mesaje , cu telefoane , ca baitul nu mai vrea sa vina ca nu este bine , si mentionez , marept mult dar nu gasesc cuvintele potrivite , baitul de 11 ani de mai bine de 2 ani , aproape 3 de la scoala l-au trimis la un pshiholog nu are un comportament normal , este un copil foarte prost crescut , un copil manipulat , la noi in tara deocamdat nu am ajuns sa vad asa ceva . Ma adresez catre public si catre dvs. sa-mi spuneti ce parere aveti . Nu sunt casatorita cu el , vreau sa stiu dc m-as casatori cu el ar schimba ceva , dc s-ar lua in considerare ca are o familie , este in familie si alt copil , acum incepem cu cererile pt custodia impartita , a ajuns fost nevasta sa invete copilul pana si la pshiholog sa minta , ca ne purtam urat cu el cai vb urat de mama lui , etc. eu pot sa va jur ca niciodata nu am facut diferente intre copii plus ca de cate ori a venit el acasa , atentia mea a fost mai mult asupra lui sa se simta bine , dc m-as casatori cu el in Romania , sau in Spania ar fi mai bine ? ar schimba ceva ? va multmesc pt atentie , astept raspunsurile dvs.