avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dificil- probleme cu copiiii din alte relatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dificil- probleme cu copiiii din alte relatii

Buna ziua !!! Dupa 4 ani si jumatate cu un barbat spaniol , am ajuns la capatul rabadarilor . El are un baiat in varsta de 11 ani , separat de mai bine de 7 ani , nu a fost casatorit legal , desi fosta sotie a ramas cu tot dupa legea din Spania . Cand am inceput relatia cu el , o luna bine , apoi fosta direct la tribunal , marire de pensie , etc. Apoi cu telefoane , mesaje , in 3-4 luni a lasat de indeplinit cu regimul de vizite ce era pus in sentinta , tatal a insistat sa vada copilul in orarul de vizita , nu a obtinut nimic , mai bine de 2 ani in acelasi sat nu vedea baiatul decat dc era ziua lui sau dc copilul avea nevoie de ceva , haine sau bani , desi el indeplinea si cu pensia alimentara lunar ,dar tot ce va zic este ca baitul nici nu cobora din masina sau sa iasa de dupa poarta de la casa , nu era lasast de mama , ultimiii 2 ni in fiecare saptamana ce trebuia sa aiba si el baiatul nu il dadea , in fiecare saptamana denuntie la tribunal , dar dupa cum vedem aici nu este dreptate , acum o luna dupa atata tribunal a iesit o noua sentinta , in care trebuie sa aiba baiatul intr-un alt orar de vizite , diferit ca cel dinainte , am obtiunut cel putin asta , dar de fiecare data cand ia baiatul , acasa la noi totul merge bine cu el , si mentionez ca si eu am un baiat de aproape 5 ani din casnicia anterioara , se joaca impreuna , totul bine , dupa ce lasa baitul acasa la el , apoi fosta incepe cu mesaje , cu telefoane , ca baitul nu mai vrea sa vina ca nu este bine , si mentionez , marept mult dar nu gasesc cuvintele potrivite , baitul de 11 ani de mai bine de 2 ani , aproape 3 de la scoala l-au trimis la un pshiholog nu are un comportament normal , este un copil foarte prost crescut , un copil manipulat , la noi in tara deocamdat nu am ajuns sa vad asa ceva . Ma adresez catre public si catre dvs. sa-mi spuneti ce parere aveti . Nu sunt casatorita cu el , vreau sa stiu dc m-as casatori cu el ar schimba ceva , dc s-ar lua in considerare ca are o familie , este in familie si alt copil , acum incepem cu cererile pt custodia impartita , a ajuns fost nevasta sa invete copilul pana si la pshiholog sa minta , ca ne purtam urat cu el cai vb urat de mama lui , etc. eu pot sa va jur ca niciodata nu am facut diferente intre copii plus ca de cate ori a venit el acasa , atentia mea a fost mai mult asupra lui sa se simta bine , dc m-as casatori cu el in Romania , sau in Spania ar fi mai bine ? ar schimba ceva ? va multmesc pt atentie , astept raspunsurile dvs.

Alte discuții în legătură

Copil si mama- nu am acces la copilul meu mihaelasorin mihaelasorin buna ziua!sunt mama unui baietel de aproape 10 ani din 2009 am divortat am avut custodia baiatului ,numai ca eu am plecat in afara si am lasat in grija mamei ... (vezi toată discuția)
Aducerea copilului din strainatate alina-h alina-h Am un baiat de 11 ani din prima casatorie si pe cand avea 2 ani si 6 luni am divortat de tata lui,primind o pensie alimentara calculata la salariul lui din ... (vezi toată discuția)
Fetita mea!- stabilire in strainatate minor; pensie miha1611 miha1611 BUNA ZIUA! EU LOCUIESC IN SPANIA DE 6 ANI SI ANUL ACESTA AM AVUT POSIBILITATI DE O ADUCE IN SPANIA PE FETITA MEA DE 10 ANI IMPREUNA CU MAMA MEA CARE A AVUT ... (vezi toată discuția)