buna ziua!sunt mama unui baietel de aproape 10 ani din 2009 am divortat am avut custodia baiatului ,numai ca eu am plecat in afara si am lasat in grija mamei baitul,facind 2 imputerniciri mamei,una pentru a ma apara ea in caz ca fostul ma dadea in judecata,si una in care am scris clar la notar ca plec siea urma sa aiba grija,numai ca acceasta in iunie 2011 ia dat baiatul meu fostului,fara acordul meu,ea cu fostul au fost fara sa ma anunte la tribunal iar in final am acum o hotarire in mina in care spune ca mama mea a declarat impotriva mea,aceasta mintind impreuna cu fostul ca eu nu mam ocupat de baiat,eu trimiteam bani pe fiecare luna si vorbeam ziilnic cu baiatul!intrebarea mea ar fi ?este legal ce au facut ei?si mai mult fostul imi interzice categoric sa imi vizitez baiatul ,am ajuns chiar in fata porti fostului ,el ii interzice si baiatului sa vorbeasca cu mine,il obliga sa stea in casa sau in clasa in timpul orelor!eu am putut vorbi doar o singura data cu baiatul fara sa afle nimeni,nu suntem bine nici eu nici copilul !este legal ce face tatal lui !
Paternitate
marianBiciusca
Buna ziua avem o problema in familie.Baiatul traieste in concubinaj cu o englezoaica in urma relatiei au un baietel cu pasaport englez nu se mai inteleg ... (vezi toată discuția)