avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate abcorina

Activitate abcorina

Buna ziua,
Am cumparat recent un teren care are si o casa , casa neavand acte dar este totusi trecuta la registrul agricol si fostul proprietar platea impozit pentru ea. Eu am facut demersurile necesare pentru a obtine acte pt casa ( proiect, autorizatii ) pe numele meu, iar acum pe final , inainte de eliberarea autorizatiei de constructie, cei de la primarie imi cer o declaratie a vanzatorului ca este de acord ca o data cu pamantul , imi cedeaza si casa( aspect care nu a fost trecut in mod expres in ctr de vz-cump). Nu pot obtine aceasta declaratie pt ca vanzatorul nu mai este in tara. Exista vreo lege care cere asa ceva? Cum procedez altfel? Multumesc.
Buna ziua,
Va rog acordati-mi un raspuns in aceasta problema. Un prieten a acceptat ca la domiciliul sau sa aiba sediul social o firma. Ulterior s-a descoperit ca aceasta firma a facut evaziune fiscala si s-a deschis proces penal, la care cunostinta mea nu s-a prezentat , fiind plecat din tara. Acum a aflat ca i s-a schimbat incadrarea in proces ca "intermediar ". Ce inseamna aceasta ?
Răspuns la discuția atacare testament notarial
multumesc pentru raspunsuri
Răspuns la discuția atacare testament notarial
Buna ziua, multumesc pentru raspuns. In acest caz, copilul nu va avea nici un drept asupra bunurilor?
Buna ziua,
O persoana lasa prin testament notarial unei alte persoane, fara nici un grad de rudenie intre ele, toate bunurile sale. In momentul incheierii testamentului, acesta nu are mostenitori. Dupa cativa ani i se naste un copil. Mai este valabil testamentul in acest caz?