avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evaziune fiscala

Buna ziua,
Va rog acordati-mi un raspuns in aceasta problema. Un prieten a acceptat ca la domiciliul sau sa aiba sediul social o firma. Ulterior s-a descoperit ca aceasta firma a facut evaziune fiscala si s-a deschis proces penal, la care cunostinta mea nu s-a prezentat , fiind plecat din tara. Acum a aflat ca i s-a schimbat incadrarea in proces ca "intermediar ". Ce inseamna aceasta ?

Alte discuții în legătură

Anulare contract cesiune auranic auranic Va rog sa imi spuneti daca pot anula un contract de cesiune a unei firme.Firma a fost cesionata printr-un intermediar care nu a semnat nici un act.Cesiunea s-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu următoarea problemă, ce ma puteți indruma? ... Lucian1981! Lucian1981! Bună ziua! Am și eu următoarea problemă, ce ma puteți indruma? Descriere caz . În decembrie 2021, am achiziționat un apartament pe care am dorit să ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre o talharie care nu a avut loc ionescubbm ionescubbm O cunostinta foarte buna este plecata in strainatate de aproximativ noua luni. Inaite de a plecaa i-am facut carte de identitate pe adresa mea.Dupa aprotimativ ... (vezi toată discuția)