avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evaziune fiscala

Buna ziua,
Va rog acordati-mi un raspuns in aceasta problema. Un prieten a acceptat ca la domiciliul sau sa aiba sediul social o firma. Ulterior s-a descoperit ca aceasta firma a facut evaziune fiscala si s-a deschis proces penal, la care cunostinta mea nu s-a prezentat , fiind plecat din tara. Acum a aflat ca i s-a schimbat incadrarea in proces ca "intermediar ". Ce inseamna aceasta ?

Alte discuții în legătură

Anulare contract cesiune auranic auranic Va rog sa imi spuneti daca pot anula un contract de cesiune a unei firme.Firma a fost cesionata printr-un intermediar care nu a semnat nici un act.Cesiunea s-a ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre o talharie care nu a avut loc ionescubbm ionescubbm O cunostinta foarte buna este plecata in strainatate de aproximativ noua luni. Inaite de a plecaa i-am facut carte de identitate pe adresa mea.Dupa aprotimativ ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu următoarea problemă, ce ma puteți indruma? ... Lucian1981! Lucian1981! Bună ziua! Am și eu următoarea problemă, ce ma puteți indruma? Descriere caz . În decembrie 2021, am achiziționat un apartament pe care am dorit să ... (vezi toată discuția)