avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate marianbutunoi

Activitate marianbutunoi

Bună ziua,
Doresc să știu dacă înregistrările propriilor apeluri telefonice pot constitui probe în instanță într-un litigiu de muncă.
Mulțumesc.
Calitatea de reprezentant al salariaților, ales, la o societate comercială cu 22 salariați poate fi asimilată cu funcția eligibilă într-un organism sindical invocată în Codul Muncii art. 60 aliniat "h" ?
Mulțumesc, tocmai am inițiat acțiunea recomandată de Dvs.
Ai primit notificare de concediere dar la finalizarea preavizului nu ai primit decizia de concediere, îți este interzis accesul la serviciu și dreptul de a depune petiție. Cum poate fi obligat angajatorul să elibereze decizia de concediere și documentele necesare la AJOFM ?
Înregistrările foarte exacte (zilnice) care evidențiază inclusiv încasările la "negru" ținute de contabil, evidențe care se află în baza de date a contabilității pot constitui probe ?
Transmiterea acestor informații (neprotejate) la ANAF de către altă persoană decât cea care le-a înregistrat este legală ?

Un administrator de S.C. vinde cca. 1/3 din producție la negru apoi cu banii obținuți "finanțează" firma recuperând așa zisa finanțare fără ca cineva să-l fi întrebat de unde provin fondurile cu care a creditat firma. În același timp, în această firmă, salariații sunt angajați cu contract part time pe o fracțiune din salariul minim pe economie. Eu știu că în calitate de persoană fizică, dacă depun la bancă o sumă de bani trebuie să completez pe formularul de depunere sursa (modul de dobândire) a banilor. Cine aduce în legalitate acești oameni de afaceri "de succes" ?