avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate BACAOANU

Activitate BACAOANU

Buna ziua, as dori sa stiu care sint conditiile in care pot inchide un SRL, pe care nu am mai lucrat de 2 ani si care sint costurile? Mentione ca nu am datorii la bugetul statului.Va multumesc!
As dori sa stiu daca in calitate de nora, am dreptul sa vin la succesiunea socrilor mei?! Mentione ca nu am avut copii din casatoria cu sotul meu, decedat. Va multumesc!
Răspuns la discuția Dreptul la succesiune pt. nora
Sa inteleg ca nu am dreptul la mostenirea care i s-ar fi cuvenit sotului meu, daca traia?? Si atunci cine ii mosteneste? Doar fratele vitreg al sotului are drept la mostenire?!Va multumesc f mult pt raspuns!
Buna ziua! As dori sa aflu ce drepturi am sa particip la succesiunea socrilor mei, in calitate de nora. Sotul meu a decedat si socrul meu mai are un fiu din alta casatorie.De fapt, as dori sa stiu, in cazul in care m-as recasatori, daca mai am dreptul sa particip la mostenirea prin succesiunea socrilor, in calitate de vaduva a fiului lor. Mentionez ca nu am avut copii in timpul casatoriei cu sotul meu, decedat. Va multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri!