avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nora are drept la succesiune, dupa sot?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nora are drept la succesiune, dupa sot?

As dori sa stiu daca in calitate de nora, am dreptul sa vin la succesiunea socrilor mei?! Mentione ca nu am avut copii din casatoria cu sotul meu, decedat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 16:35, 31 Ianuarie 2012
Daca sotul dvs a decedet dupa decesul socrilor dvs da, prin retrasnmitere, daca este predecedat, la mostenire vin doar copii dvs, in calitate de descendeti ai sotului!
Doar daca sotul dvs. a incetat din viata ulterior decesului parintilor sai (adica era in viata cand au murit socrii dvs.).
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2012
narcisa_salbatica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune DR a avut patru copii, toti casatoriti. Unul dintre fii a decedat in 2003. Sotia lui traieste. DR a decedat in martie 2005. Una dintre fiice a decedat ... (vezi toată discuția)
Mostenire Bocancea Ioan Bocancea Ioan Parintii traiesc. Din trei copii unul a decedat avind doi copii din prima casatorie si unul din a doua. Parintii au decis sa nu lase nimic mostenire vaduvei ... (vezi toată discuția)
Speta succesiune User4567 User4567 Buna ziua! Avem urmatoarea speta: Sotul matusii mele este decedat din 2010. Parintii acestuia sunt decedati, el mai avand un singur frate care la randul sau ... (vezi toată discuția)