avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate birzumihai

Activitate birzumihai

Mi-ati fost de foarte, foarte mare ajutor. Va multumesc mult.
Sa aveti o zi minunata!
Va multumesc mult pentru raspuns insa, fiind doar o tanara de 18 ani, fara cunostinte juridice, nu inteleg despre ce este vorba.
Binevoiti va rog sa imi spuneti pe intelesul meu.
Cand ajung la sectiunea solicita a cererii, ce anume trebuie sa sciu.
Imi puteti formula dvs.? Cu temei de drept.
Multumesc mult.
Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs.
Parintii mei sunt divortati. Conform hotararii de divort, tatal meu trebuie sa-mi plateasca pensie alimentara pana la implinirea varstei de 18 ani. Eu intentionez in acest moment sa fac cerere, pe care o voi depune ulterior la Judecatoria Bacau, prin care solicit urmatoarele:
Sa mi se dea in continuare pensie alimentara, pana la terminarea celor 3 ani de facultate. Tot atat ca si pana acum, 25% din salariul tatalui meu.
Mentionez ca am primit pensie alimentara pana in luna octombrie 2011. Imi doresc sa primesc si pe lunile anterioare, respectiv noiembrie, decembrie, ianuarie si februarie(februarie, pentru ca nici pentru aceasta luna nu am primit).
La cerere voi atasa un extras dupa contul bancar unde vreau sa mi se livreze banii. Nu stiu daca este necesar, daca va voi mentiona, dumneavoastra. Tatal meu lucreaza in domeniul militar, la stat, deci i se face poprire din salar. Asadar, va trebui mentionat in cerere ca voi atasa extrasul de cont.

Motivul pentru care v-am contactat este ca nu stiu sa imi intemeiez cererea. Cer ajutorul dvs. Stiu inceputul (stanga sus judecatoria..., apoi subsemnata...domiciliata...) de la “solicit...” nu mai stiu.
Va multumesc din tot sufletul meu amabilitate. Astept raspunsul dvs.

Răspuns la discuția Detalii infiintare ong
Mai mult decat atat, se poate ca unul din membrii fondatori sa fie minori? Mai exact, 16 ani?

Asadar, sub orice forma, se poate sa fie trei sau mai multi membri fondatori, unul dintre acestia sa fie presedinte, restul vicepresedinti s.a.m.d.

Multumesc,
Astept raspunsul dvs.
O zi minunata!
Buna seara,
Permiteti-mi va rog sa va intreb cateva detalii referitoare la o Organizatie non-guvernamentala.
Intentionez sa creez una. Am citit pe Internet, mai exact aici: [ link extern ] .
Ceea ce nu este afisat pe acel site, este urmatorul lucru: Pot fi doua persoane presedinti la aceasta organizatie?

Nu sunt in domeniul juridic si din acest motiv incerc sa ma fac inteles.
Vreau sa deschis, impreuna cu o colega de facultate, o organizatie non-guvernamentala. Impreuna vrem sa fim la conducere. Care ar trebui sa fie structura ierarhiva a functiilor? Spre exemplu, un presedinte, un prim-vicepresedinte, doi vicepresedintei, membri de onoare si membri.
Cine stabileste aceasta structura? Unde trebuie sa fie afisata structura ierarhica a functiilor? Pot fi doi presedinti? Pot fi doua persoane la conducere in functia de presedinte?

Persoana care solicita sa se creeze ONG-ul, ce functie va avea? Ca membru fondator?

Sper ca m-am facut inteles in ceea ce doresc sa aflu. Nu stiu care este ierarhiva functiilor intr-un ONG. Nu stiu daca o pot face singur, mai exact sa o mentionez in statut, nu stiu daca pot cere doua persoane sa se creeze un ONG.

Va multumesc mult,
O seara minunata