avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate icod2005

Activitate icod2005

Respectivul care sta la ultimul etaj, cel care a inceput deja reparatiile nu a prezentat niciodata macar 1 oferta celorlalti co-locatari. S-a apucat pur si simplu de reparat. Nimic in scris, ce comisie?
Intrebarea mea mai este Autorizatia de construire cum se elibereza? In numele cui..daca tot se plateste cota indiviza conform cod civil?
-Nu am vazut 2-3 oferte, nu exista autorizatie de construire, nu am vazut deviz estimativ pentru care sa-mi dau acordul in scris,,nu a supus niciodata aceasta lucrare dezbaterii catre ceilalti locatari
A facut dupa cum l-a taiat capul....
Acum vrea cota parte
Buna ziua, intr-un imobil cu 9 apartamente , fara asociatie de locatari constituita, vecinul de la ultimul etaj a inceput sa repare acoperisul de la sine putere si acum vrea bani de la restul proprietarilor. Are acest drept? Multumesc anticipat
Buna seara, as fi recunoscator daca cineva poate sa-mi spuna , in cazul unui imobil cu 8 apartamente fara asociatie de locatari constituita, cine plateste refacerea unui acoperis. Mentionez ca la ultimul etaj, suprafata terasei revine la 2 apartamente, proprietar unic, Cel care si cere sa plateasca toti locatarii. Daca nu e asociatie de proprietari poate obliga restul de apartamente la plata ..? Multumesc anticipat