avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate LAURAROMA43

Activitate LAURAROMA43

Buna ziua,povestea mea este foarte lunga si nu cred ca aveti timp sa ma cititi prea mult,de aceea vreau sa trec la subiect:sorry::sorry:Am 24 de ani de cand stau in italia,de 9 ani am adus-o si pe mama mea care este invalida 100%,primeste o pensie de invalid din partea statului italian deoarece eu am cetatia italiana ea fiind neam de gradul 1.Pana acum 2ani nu am avut nici o problema cu comuna din roma,din contra am beneficiat de toate necesitatile ptr ea adica de toate drepturile ei ca invalid.De 2ani ne-am mutat in Regiunea Emila Romagna,aici am inceput sa avem numai nedrepturi din partea comunei de residenta#-o....intrebarea mea este:avand o mama invalida cu documente de la comisiile sanitare din roma,cum pot spune cei de aici ca nu o vad invalida si ca ar fi mai bine sa ne intoarcem in tara noastra?Nu vi se pare un act de RASISM TOTAL din partea comisiei de aici???X-( Va rog sa-mi da-ti sfaturi si adrese unde ma pot duce sa-i trag la raspundere pe toti: intentia mea este de a da in judecata comuna de aici impreuna cu comisia care mi-a venit acasa si mi-a luat toate drepturile la pensia de insotitor:sorry:Va multumesc si va rog sa ma scuzati daca am greseli de ortografie:((
Răspuns la discuția CUM OBTIN INCREDINTAREA COPIILOR?
multumesc foarte mult,mai tinem legatura,o seara buna!!!
Buna seara, ma intereseaza in ce conditii pot obtine custodia unui copil(doresc sa iau decat fata).Mentionez ca am doi copii nefiind casatorit legal niciodata cu aceasta doamna.Amundoi copii sant recunoscuti sub numele meu, In acest moment copii se afla la parintii fostei concubine,intr-o situatie familiare si sociala penibila.Doresc sa mai mentionez ca atat eu cat si fosta mea concubina santem in Italia,in orase diferite si separati,dar eu sant singurul care trimit banii copiilor,si de cele mai multe ori sub amenintarea ei ca nu o sa-i mai vad niciodata si de aceea doresc sa-mi iau fetita in Italia,avand toate conditiile necesare pentru cresterea si educarea copilului.Va rog mult doresc cele mai clare informatii,de la dumneavoastra deoarece nu stiu cum si unde si ce trebuie sa fac sa obtin cat mai repede custodia fetitei pentru a o putea aduce in Italia.Ce acte si unde trebuie sa le trimit?Multumesc foarte mult