Buna ziua,povestea mea este foarte lunga si nu cred ca aveti timp sa ma cititi prea mult,de aceea vreau sa trec la subiect:sorry::sorry:Am 24 de ani de cand stau in italia,de 9 ani am adus-o si pe mama mea care este invalida 100%,primeste o pensie de invalid din partea statului italian deoarece eu am cetatia italiana ea fiind neam de gradul 1.Pana acum 2ani nu am avut nici o problema cu comuna din roma,din contra am beneficiat de toate necesitatile ptr ea adica de toate drepturile ei ca invalid.De 2ani ne-am mutat in Regiunea Emila Romagna,aici am inceput sa avem numai nedrepturi din partea comunei de residenta#-o....intrebarea mea este:avand o mama invalida cu documente de la comisiile sanitare din roma,cum pot spune cei de aici ca nu o vad invalida si ca ar fi mai bine sa ne intoarcem in tara noastra?Nu vi se pare un act de RASISM TOTAL din partea comisiei de aici???X-( Va rog sa-mi da-ti sfaturi si adrese unde ma pot duce sa-i trag la raspundere pe toti: intentia mea este de a da in judecata comuna de aici impreuna cu comisia care mi-a venit acasa si mi-a luat toate drepturile la pensia de insotitor:sorry:Va multumesc si va rog sa ma scuzati daca am greseli de ortografie:((