avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Rasism? Merg mai departe cu un avocat?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Rasism? Merg mai departe cu un avocat?

Buna ziua,povestea mea este foarte lunga si nu cred ca aveti timp sa ma cititi prea mult,de aceea vreau sa trec la subiect:sorry::sorry:Am 24 de ani de cand stau in italia,de 9 ani am adus-o si pe mama mea care este invalida 100%,primeste o pensie de invalid din partea statului italian deoarece eu am cetatia italiana ea fiind neam de gradul 1.Pana acum 2ani nu am avut nici o problema cu comuna din roma,din contra am beneficiat de toate necesitatile ptr ea adica de toate drepturile ei ca invalid.De 2ani ne-am mutat in Regiunea Emila Romagna,aici am inceput sa avem numai nedrepturi din partea comunei de residenta#-o....intrebarea mea este:avand o mama invalida cu documente de la comisiile sanitare din roma,cum pot spune cei de aici ca nu o vad invalida si ca ar fi mai bine sa ne intoarcem in tara noastra?Nu vi se pare un act de RASISM TOTAL din partea comisiei de aici???X-( Va rog sa-mi da-ti sfaturi si adrese unde ma pot duce sa-i trag la raspundere pe toti: intentia mea este de a da in judecata comuna de aici impreuna cu comisia care mi-a venit acasa si mi-a luat toate drepturile la pensia de insotitor:sorry:Va multumesc si va rog sa ma scuzati daca am greseli de ortografie:((
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 13:43, 5 Octombrie 2014
Va trebui sa va adresati unui avocat din Italia, specializat pe astfel de cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea profesiei de asistent medical in italia georgeta24 georgeta24 Sunt interesata de a afla sau mai bine zis de a intelege pas cu pas procedura care trebuie urmata pentru a lucra ca asistent medical in Italia.Precizez ca am o ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea invaliditatii civile italiene pe teritoriul romaniei ViolaTrieste ViolaTrieste Buna ziua. Ma numesc Violeta Oana Ghemulet , traiesc si lucrez in Italia , in localitatea Trieste ( Friuli-Venezia-Giulia) ; sunt cetatean roman si detin ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara SorinaDogaru SorinaDogaru Sunt eleva in clasa a 12 a. As vrea sa merg la facultate. Tatal meu lucreaza in Italia ,avand carte de munca, dar nu mi da decat 100 lei pe luna. Mama lucreaza ... (vezi toată discuția)