Au mai venit citeva hirtii , pe urma citeva persoane la vechea adresa de pe Lacului nr.1 pina acum un an in urma . Pe urma am pierdut legatura si cred ca si ei au renuntat pe moment , dar undeva intr-o baza de date ramine ca neplatit . Cumva pina la urma tot va trebui rezolvat caci va aparea ca datorie pe lista neagra a bancilor. Mult succes si sanatate in continuare
Am facut o simpla foaie intr-un exemplar (nu contract) in care ma obligam sa platesc 500 RON lunar. Nu mi-a fost oprit nimic renuntind la acest lucru dar la plecarea din firma (ca razbunare cred) mi s-a cerut returnarea totala a sumei .
In foaie scrie ca eu , subsemnatul ma oblig sa returnez 500 ron lunar ......banii imi servesc la operatie si transport in Viena. Abia astazi am mai primit un inscris ca au constatat datorita pontajului , lipsa la locul de munca (am plecat pe 13 .01) si sint convocat pe 7.02 pentru cercetare si sanctionare disciplinara , daca nu se va desface contractul de munca .
In vara lui 2011 sotia a nascut o fetita care din nefericire are o malformatie cardiaca si a fost operata in viena. In acele zile in culmea disperarii am fost nevoit sa imprumut ptr transport cu avionul sanitar 2000 euro de la patronul meu unde am semnat o foaie prin care ma oblig sa returnez banii inapoi respectiv 500 RON lunar . La intoarcere fetita a fost ok si patronul (italian ) mi-a zis verbal ca nu mai trebuie sa inapoiez nici un ban . In luna ianuarie datorita stressului si tratamentului in firma cit si proasta plata a orelor suplimentare (foarte multe la numar ) am plecat din firma unde nici demisia nu mi-a fost acceptata. Am fost anuntat dupa duoa saptamini ca mise va desface contractul de munca desi am plecat de 14 zile si ca voi fi dat in judecata pentru recuperarea banilor . Eu vreau sa platesc acesti bani ()datorita lor am salvat totusi viata unui copil) dar nu pot pe moment deoarece urmeaza a doua operatie in luna mai . Am propus sa platesc banii pina in decembrie cind ar fi trebuit sa achit de drept suma . dar nu vrea decit sa inapoiez toti banii odata . Ce sanse am sa cistig in judecata ? Daca calculez dupa lege orele suplimentare neplatite ar mai ramine doar 1000 de euro